Els actors i les felegrines

IMG_4720-1JOAN SERRAT – GÓMBAC DÁRNIUS

Alumne a “L’école Internationale de Théâtre Jacques Lecoq” de París, antic membre de la companyia Els Joglars durant 5 anys i destre en l’art de l’equitació.


IMG_4048-1 SOL PICÓ – DANÚBRIA LESI

Ballarina, coreògrafa i directora de la seva pròpia companyia Sol Picó, amb la que ha creat nombrosos espectacles com “Amor Diesel” i “El llac de les Mosques”. Ha portat la seva dansa per Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica i ha estat reconeguda amb premis com el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya, Premis Butaca i Premis Max de les arts escèniques. Ha treballat com actriu, ballarina i coreògrafa junt amb Sergi Belbel, Ferran Madico o Andrés Lima.

IMG_4720-1 JOSEP COLOM – ARNELTO SICAM

Pianista nascut a Barcelona. Guanyador dels concursos internacionals de piano de Jaén i Santander i del Premi Nacional de Música atorgat pel Ministeri de Cultura d’Espanya. Toca sovint amb diferents orquestres espanyoles i amb les millors orquestres estrangeres, tant en recital com en música de cambra. Ha viscut a França on gravà la major part de la seva obra discogràfica sota el segell Mandala. Amb el segell de RTVE ha editat un CD amb enregistraments en viu de la sèrie Grans Pianistes Espanyols amb obres de Chopin, Debussy i Ravel. Va tenir contacte amb el compositor Joan Guinjoan i ha col•laborat amb el violoncel•lista Lluís Claret i la pianista Carme Delecto. La pedagogia s’ha convertit en quelcom important per ell. Imparteix classes magistrals regularment a l’aula de música de la Universitat d’Alcalá de Henares i a molts conservatoris nacionals com el Conservatori Superior de música de Saragossa, del Liceu a Barcelona i a centres musicals d’arreu del món i de la geografia Espanyola.
Interpreta a Domitro Notes en el curtmetratge “La Nit del Mussinyol”

 

LES FELEGRINES

Grup de fades de gran sabiesa amb una filosofia i capacitats úniques.

 

GÀULIA

MAIOLÉN

SERRAÏT

SILÈNIA

JAIOA

MIREVÍ

CARISE

SEREVINA

VIRÀNIA

SERENÍTE

 

Pilar Gallart

Imma Jové

Eulàlia Vilardell

Elisabeth Suñé

Lisa Morán

Dalila de Vilallonga

Margarita Serrat

Cristina Vilardell

Teresa Rodón

Uma Ysamat

Anuncis