La directora

A partir de la seva trajectòria musical i artística, Uma Ysamat es projecta a través de l’escena en diferents registres: com a pianista i cantant amb Josep Colom i Emili Brugalla, en repetides ocasions al llarg del seu transcurs professional. Com actriu col·laborant, entre d´altres, en les produccions de Carles Santos en un periode de 7 anys i amb James  Thierrée, actuant durant més d´una dècada en teatres d´arreu del món.

En la seva faceta actual com a creadora i realitzadora de cinema, ha estat guardonada  amb Menció Especial per la seva originalitat al Festival de Cinema de Girona del 2012 pel curtmetratge La Nit del Mussinyol.  En l’edició d’enguany ha sigut seleccionat el curtmetratge Carilda in Somnus Vehere, entorn un dels poemes de Carilda Oliver Labra, creat en ocasió del Festival d´Art Independent Pepe Sales.

winter leaves copy

A partir de su trayectoria musical y artística, Uma Ysamat se proyecta a través de la escena en diferentes registros: como pianista y cantante con Josep Colom y EmiliBrugalla, en repetidas ocasiones a lo largo de su transcurso profesional. Como actriz colaborando, entre otras, en las producciones de Carles Santos en un período de 7 años y com James Thierrée, actuando durante más de una década en teatros de todo el mundo.

En su faceta actual como creadora y realizadora de cine, ha estado galardonada con Mención Especial por su originalidad en el Festival de Cine de Girona 2012 por el cortometraje La Nit del Mussinyol. En la edición actual ha sido seleccionado el cortometraje Carilda in SomnusVehere, entorno a uno de los poemas de Carilda Oliver Labra, creado en ocasión del Festival d´Art Independent Pepe Sales.

winter leaves copy

From the starting point of her musical and artistic career, Uma Ysamat is projecting herself through the scene in different registers: as a pianist and singer with Josep Colom and Emili Brugalla, repeatedly throughout his professional course. As an actress, collaborating, among others, in the productions of Carles Santos over a period of seven years and with James Thierrée, acting for over a decade in theaters worldwide.
In its current as creator and filmmaker facet, she has been awarded Special Mention for its originality in Girona Film Festival 2012 for the short film La Nit del Mussinyol. The current edition has been selected the short film Carilda in SomnusVehere around one of the poems Carilda Oliver Labra, during the Festival of Independent Art Pepe Sales.

winter leaves copy

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=IpIYzKUa_mQ&w=1280&h=960]

La nit del Mussinyol – Uma Ysamat from Nuno Castilho on Vimeo.

Carilda from Uma Ysamat on Vimeo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s